1–24 termék, összesen 105 db

8 hüvelykes meghajtó vezeték nélküli hangszóró LZ-8102

15000 Ft
8 hüvelykes meghajtó vezeték nélküli hangszóró Audio AUX bemenet ; FM rádió funkció ; USB flash meghajtó és TF kártya támogatott; Kihangosított hívás

Bluetooth vezeték nélküli hangszóró KTS-1099

6800 Ft
Bluetooth vezeték nélküli hangszóró doul Speak meghajtóval, FM funkcióval és újratölthető akkumulátorral, támogatja az USB flash lemezt és az SD kártyát. A távirányítót a csomag tartalmazza. Vezeték nélküli sztereó ikerhangszóró funkció, ha két eszköze van.
FEKETE
KÉK
PIROS
SZÜRKE

Bluetooth vezeték nélküli hangszóró KTS-1121B

5989 Ft
Nagy teljesítményű Bluetooth vezeték nélküli hangszóró FM funkcióval és újratölthető akkumulátorral, támogatja az USB flash lemezt és a TF kártyát. Szabadon élvezheti a magával cipelt zenét.

Bluetooth vezeték nélküli hangszóró KTX-1055E

3400 Ft
Hordozható Bluetooth vezeték nélküli hangszóró FM funkcióval és újratölthető akkumulátorral, támogatja az USB flash lemezt és a TF kártyát. Szabadon élvezheti a magával cipelt zenét. Li-ion újratölthető akkumulátor a tökéletes hordozhatóság érdekében a hangerő, a zene és a telefon vezérléséhez. Támogatja a micro SD kártyát. Vezeték nélküli sztereó ikerhangszóró funkció, ha két eszköze van, nyomja meg hosszan az „M” gombot a kapcsolat létrehozásához. FM rádió, keresse meg és rögzítse az Fm frekvenciát automatikusan.