1–24 termék, összesen 32 db

Bluetooth vezeték nélküli hangszóró KTX-1055E

5335 Ft
Hordozható Bluetooth vezeték nélküli hangszóró FM funkcióval és újratölthető akkumulátorral, támogatja az USB flash lemezt és a TF kártyát. Szabadon élvezheti a magával cipelt zenét. Li-ion újratölthető akkumulátor a tökéletes hordozhatóság érdekében a hangerő, a zene és a telefon vezérléséhez. Támogatja a micro SD kártyát. Vezeték nélküli sztereó ikerhangszóró funkció, ha két eszköze van, nyomja meg hosszan az „M” gombot a kapcsolat létrehozásához. FM rádió, keresse meg és rögzítse az Fm frekvenciát automatikusan.
FEKETE
KÉK
KÉKES FEKETE
PIROS
TEREPSZÍN

Bluetooth-os hangszóró HF-F6

4801 Ft
Hordozható Hangszóró, Bluetooth, USB, TF, FM rádió, zseblámpa, kihangosító, telefonállvány

Hangszóró CH-M238

7620 Ft
Funkció MP3 formátumú zene támogatása TF kártyanyílással és USB-vel Bemenet: DC 5V Kimeneti teljesítmény: 3W Csatlakoztassa a telefont Dual-pass TWS
FEKETE
KÉK
PIROS
TEREPSZÍN
ZÖLD

Hangszóró HF-F656

6750 Ft
Vezeték nélküli, telefontartós, hordozható hangszóró

Hangszóró KTS-1223

4350 Ft
Műszaki adatok Hangszóró meghajtó mérete: 4hüvelykes Kimeneti teljesítmény: 5W Frekvencia válasz: 100Hz-20KHz Jel-zaj arány: >=85dB USB töltés: DC5V Akkumulátor kapacitás:

Super Bass Bluetooth vezeték nélküli hangszóró ZQS-1422

6350 Ft
Super Bass vezeték nélküli hangszóró Hihetetlen cső alakú hangszóró, mindkét oldalán horgokkal a fogantyú rögzítéséhez és kényelmes hordozásához.

Super Bass Bluetooth vezeték nélküli hangszóró ZQS-4235

16510 Ft
Super Bass vezeték nélküli hangszóró Hihetetlen cső alakú hangszóró, mindkét oldalán horgokkal a fogantyú rögzítéséhez és kényelmes hordozásához. Távirányító és vezetékes mikrofon a csomagban. FM rádió ; TF kártya, USB támogatott; AUX ; Luz LED ; TWS Link +

Super Bass Bluetooth vezeték nélküli hangszóró ZQS-4237

12450 Ft
Super Bass vezeték nélküli hangszóró Hihetetlen cső alakú hangszóró, mindkét oldalán horgokkal a fogantyú rögzítéséhez és kényelmes hordozásához. Remek hangzás, végig.